MTB-cykling för nybörjare på Kinnekulle

Publiceringsdatum: Aug 22, 2013 9:37:24 PM

(Only in Swedish)

Välkommen med din anmälan via mail till: info@multieventsweden.se

Ange namn, adress, telefonnummer och även din längd i anmälan så att du får rätt storlek på cykeln. Cyklarna har platta pedaler som passar de flesta typer av träningsskor. Om du vill använda SPD-skor med klossar, meddela oss det så byter vi till SPD-pedaler på cykeln.

Vid eventuella frågor, skicka ett mail till: hillside.cycling@gmail.com

Varmt välkomna!

Hillside Cycling och Multi Event Sweden

Pris: 995 kr. I priset ingår cykel, hjälm (om du behöver), guidning, energikakor, lunchbaguette, smoothie och fika.

Transport till och från Kinnekulle: 200 kr.

Max antal deltagare: Tio personer.

Samling: Kl.10.00 vid parkeringen utanför Kinnekulles camping (se länk). För er som inte kan ordna med transport till och från Kinnekulle, så finns möjligheten att åka med oss. En kostnad på 200 kr tillkommer, då.

Detta är ett ypperligt tillfälle att få prova på MTB-cykling på en hänförande led, som inte så sällan ger mersmak. Inga speciella förkunskaper krävs, men du ska gärna orka med en lång dag på cykeln.

Lördagen den 21 september bjuder Multi Event Sweden och Hillside Cycling in till MTB-cykling på Kinnekulle.

Vi vänder oss till dig som vill prova på att cykla MTB, men som ännu inte investerat i en MTB-cykel bara för att ta reda på om stigcykling är något för dig. Vi tar oss an hela Kinnekulleleden som är cirka 45 km, vilket innebär cirka fem timmars cykling inklusive stopp för lunch. Cykelturen avslutas med en svalkande smoothie och en fika.